zanimam se za:

  • Spletno analizo
  • Google Adwords oglaševanje
  • Optimizacijo spletne strani
  • Facebook oglaševanje
  • E-poštno oglaševanje
  • Izdelavo spletne strani
  • Izdelavo mobilne strani

* Obvezno polje

Kontaktni podatki
Vaš mesečni Adwords-proračun
Vaše najpomembnejše ključne besede
Erfolgreich gesendet
Vaše povpraševanje je bilo uspešno poslano.

Zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje. V kratkem vas bomo kontaktirali preko e-pošte ali telefona ter za vas pripravili ponudbo. Več informacij lahko dobite na telefonu 081/610-796

Osebno vam bomo svetovali

081/610-796
Po. - Pet. 09.00 - 17.00

Trenutni rezultati

Ključne besede / Število zadetkov Stran / na

Optimizacija spletnih strani


Storitev optimizacija spletnih strani vam omogoča da se vaša spletna stran optimizacija spletnih strani uvrsti med prve zadetke na iskalnikih Google in Bing v naravni razporeditvi zadetkov.

 

Okoli 70 % vsega prometa iz spletnih iskalnikov gre preko nesponzorirane, "naravne" razvrstitve rezultatov spletnega iskanja.

 

Večji Obisk vam ponuja organsko spletno optimizacijo, ki bo vašo spletno stran ponesla med prve zadetke na velikih spletnih iskalnikih kot so Google in Bing.

 

Cena?

Tu sta bistveni dve stvari, ki določata ceno storitve optimizacije na iskalnikih:

1) notranji proces izdelave vaše spletne strani na način, da bo iskalnikom prijazna (odvisno od tega na koliko različnih ključnih besed ciljate in od količine pisanja SEO tekstov, ki jih potrebujete),

2) zunanji proces grajenja povezav (je ključnega pomena - še posebej za Google in temelji na tem, koliko vhodnih povezav potrebujete, da bi prekosili vašo konkurenco).

Ko na primer nekdo želi biti prikazan za ključno besedo Klančar inox ograje, potrebuje dosti manj povezav kot nekdo, ki želi biti prikazan za ključne besede okna. Čeprav notranji procesi za obe strani zahtevata skoraj identični pristop za optimizacijo (npr. oznake naslova, oznake glave, alt oznake, dobro napisano vsebino, Google zemljevid, itd), bo razlika v ceni ogromna zaradi velikih razlik pri zunanjih procesih.

Zakaj so pomembne povezave?

Tu je prevod citata, ki ga smo ga našli na Googlovi strani, ki je naslovljena kot "pozicijoniranje":

"V splošnem lahko spletni strokovnjaki izboljšajo položaj njihove strani tako, da povečajo število povezav visoko kvalitetnih spletnih strani, ki so povezane na njihovo stran."

Vir: http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=34432

 

li Večji Obisk nudi garancijo za SEO storitev?

Pri Večjem Obisku vam zagotavljamo, da boste prejeli profesionalne SEO rešitve, kot so opisane v našem sporazumu o storitvah, kar je podprto z večletnimi izkušnjami, nagrajenimi rezultati in z izjemnim ugledom. Naša garancija za vas: STROKOVNOST.


 

 

 

Pokličite nas na 081/610-796 ali zahtevajte hitro ponudbo in pomagali vam bomo povečati prepoznavnost vaše spletne strani in vam tako omogočili večjo priljubljenost pri spletnih iskalnikih.