zanimam se za:

  • Spletno analizo
  • Google Adwords oglaševanje
  • Optimizacijo spletne strani
  • Facebook oglaševanje
  • E-poštno oglaševanje
  • Izdelavo spletne strani
  • Izdelavo mobilne strani

* Obvezno polje

Kontaktni podatki
Vaš mesečni Adwords-proračun
Vaše najpomembnejše ključne besede
Erfolgreich gesendet
Vaše povpraševanje je bilo uspešno poslano.

Zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje. V kratkem vas bomo kontaktirali preko e-pošte ali telefona ter za vas pripravili ponudbo. Več informacij lahko dobite na telefonu 081/610-796

Osebno vam bomo svetovali

081/610-796
Po. - Pet. 09.00 - 17.00

Trenutni rezultati

Ključne besede / Število zadetkov Stran / na

Optimizacija storitve plačaj na klik

plačaj na klik (PPC)

 
Na samem vrhu, na desni strani večjih iskalnikov, boste našli nekaj, kar imenujemo sponzorirani oglasi. Ne glede na to ali so vam všeč ali ne, sponzorirani oglasi delujejo. Zagotavljajo hiter in cenovno ugoden način za zajemanje visoko kvalificiranih kupcev v nekaj minutah po objavi oglasa.
 
To je odlična priložnost, da določite posebne iskalne besede, pod katerimi bi radi bili najdeni in določite pogoj, da plačate le za tiste, ki kliknejo na vaš oglas. 
 
Visoka uvrstitev na tem delu vam lahko ustvari veliko prometa.

 

Strokovno izobraženi in izkušeni zaposleni v podjetju Angelis nudi upravljanje storitve plačaj na klik

Ali garantirate za položaj na spletnih iskalnikih?
Teoretično  lahko sponzorirani oglasi štejejo kot zagotovljeni položaj na iskalnikih, vendar imajo iskalniki še vedno pravico, da zavrtijo vrstni red plačanih oglasov glede na vrednost ponudb in kakovost vaše ciljne strani. Če se zanimate za ne-sponzorirano (BREZPLAČNO) uvrstitev, si oglejte naše storitve optimizacije spletnih strani na spletnih brskalnikih.

Sponzorirani oglasi omogočajo, da lahko v roku nekaj dni vaša stran pride na vrh  prve strani Googlovih rezultatov iskanja. Ponujamo vam storitve trženja na spletnih iskalnikih, ki vključujejo nastavitev in upravljanje uslug plačaj na klik, ki ima možnost širitve in je cenovno dostopen način za doseganje hitrega in relevantnega prometa na vaši spletni strani. Naša celostna storitev Plačaj na klik (PPC) vključuje tudi možnosti kot so raziskave ključnih besed, nastavitev in vzdrževanje, sledenje spremembam, geografsko ciljanje, časovno načrtovanje, detajlna mesečna poročila in telefonsko podporo, vse za visoko učinkovitost kampanje.

 

 

 

Pokličite nas na 081/610-796 ali zahtevajte hitro ponudbo in pomagali vam bomo povečati prepoznavnost vaše spletne strani in vam tako omogočili večjo priljubljenost pri spletnih iskalnikih.