zanimam se za:

  • Spletno analizo
  • Google Adwords oglaševanje
  • Optimizacijo spletne strani
  • Facebook oglaševanje
  • E-poštno oglaševanje
  • Izdelavo spletne strani
  • Izdelavo mobilne strani

* Obvezno polje

Kontaktni podatki
Vaš mesečni Adwords-proračun
Vaše najpomembnejše ključne besede
Erfolgreich gesendet
Vaše povpraševanje je bilo uspešno poslano.

Zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje. V kratkem vas bomo kontaktirali preko e-pošte ali telefona ter za vas pripravili ponudbo. Več informacij lahko dobite na telefonu 081/610-796

Osebno vam bomo svetovali

081/610-796
Po. - Pet. 09.00 - 17.00

Trenutni rezultati

Ključne besede / Število zadetkov Stran / na

Izdelava mobilne strani

 

Izdelava mobilne spletne strani 

Angelis-spletne rešitve vam pomaga pri zasnovi mobilne spletne strani za vaše podjetje. Mobilna stran mora biti mobilnim napravam prijazna in hitro dostopna. Kot profesionalno programersko podjetje se točno zavedamo kako in kaj je potrebno storiti, da dosežemo potrebni cilj in zadovoljimo tako vas kot tudi obiskovalca mobilne strani.


Mobilne spletne strani, prav tako znane kot WAP, so odličen način, da dosežete večjo prisotnost med občinstvom ali strankami preko sodobnejše tehnologije in tako bolje predstavite svoj izdelek ali storitev.


Z WAP stranmi lahko uporabnikom ponudite novice, multimedijske prenose in še veliko več. Celotno vsebino, ki jo že imate na vaši predstavitveni spletni strani prilagodimo za mobilne naprave. Prav tako lahko prilagodimo tudi spletno aplikacijo, če jo imate.

 

 

 

Pokličite nas na 081/610-796 ali zahtevajte hitro ponudbo in pomagali vam bomo povečati prepoznavnost vaše spletne strani in vam tako omogočili večjo priljubljenost pri spletnih iskalnikih.