zanimam se za:

  • Spletno analizo
  • Google Adwords oglaševanje
  • Optimizacijo spletne strani
  • Facebook oglaševanje
  • E-poštno oglaševanje
  • Izdelavo spletne strani
  • Izdelavo mobilne strani

* Obvezno polje

Kontaktni podatki
Vaš mesečni Adwords-proračun
Vaše najpomembnejše ključne besede
Erfolgreich gesendet
Vaše povpraševanje je bilo uspešno poslano.

Zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje. V kratkem vas bomo kontaktirali preko e-pošte ali telefona ter za vas pripravili ponudbo. Več informacij lahko dobite na telefonu 081/610-796

Osebno vam bomo svetovali

081/610-796
Po. - Pet. 09.00 - 17.00

Trenutni rezultati

Ključne besede / Število zadetkov Stran / na

Večji Obisk vam pri doseganju interesov ciljnih skupin za vašo spletno stran pomaga s pomočjo kvalitetnih SEO ukrepov in spletnih rešitev hitro in učinkovito.

 

 

Spletne rešitve

Iskalni marketing se je uveljavil kot eden najpomembnejših orodij za spletno trženje.

 

Dominirati na največjih spletnih iskalnikih z vašo ključno besedo bi morala biti vaša prioriteta.

 

Kot podjetje s celostnimi storitvami v spletnem trženju ponujamo nekaj za vsakogar, tako za manjša lokalna podjetja, kot tudi za velika podjetja.

 

Naše storitve vsebujejo dokazano uspešno organsko optimizacijo, gradnjo vhodnih povezav, SEO- prijazno pisanje, trženje s pomočjo socialnih medijev, mesečno analizo, sledenje spremembam in drugo. Vse skupaj deluje tako da ustvari pozitivni povratek vaše investicije (ROI).

 

Zaradi vse večje mase podjetij, ki ponujajo svoje izdelke in storitve na internetu, postaja spletno trženje vse bolj neizprosno, vendar obstaja veliko možnosti za oglaševanje na internetu:1. Optimizacija spletnih strani

Storitev optimizacija spletnih strani  vam omogoča, da se vaša spletna stran uvrsti med prve zadetke na iskalnikih Google in Bing v naravni razporeditvi zadetkov.


2. Plačaj na klik

Storitev plačaj na klik  zagotavlja hiter in cenovno ugoden način za zajemanje visoko kvalificiranih kupcev v nekaj minutah po objavi oglasa.


3. Facebook oglaševanje

Facebook oglaševanje  je postal pomemben del pri ustvarjanju spletnih marketinških kampanj pri Večjem Obisku. Njegova priljubljenost je močno zrasla v zadnjih petih letih, kar ustvarja veliko tržno priložnost za vse tiste, ki iščejo novo metodo pridobivanja strank.


4. E-poštno oglaševanje

E-pošta  je še vedno zelo učinkovita oblika internetnega marketinga, če jo lahko usmerimo v pravo občinstvo.


5. Izdelava spletne strani

Vaše podjetje si zasluži strokovno in zmogljivo spletno stran ,ki je tako privlačna, da so vaši obiskovalci praktično prisiljeni kupiti vaš izdelek ali storitev. Spodaj si preberite o celotnem obsegu storitev izdelave spletne strani, ki jih ponujamo.


6. Izdelava mobilne strani

Angelis-spletne rešitve vam pomaga pri zasnovimobilne spletne strani za vaše podjetje . Mobilna stran mora biti mobilnim napravam prijazna in hitro dostopna. Kot profesionalno programersko podjetje se točno zavedamo kako in kaj je potrebno storiti, da dosežemo potrebni cilj in zadovoljimo tako vas, kot tudi obiskovalca vaše mobilne strani.