zanimam se za:

  • Spletno analizo
  • Google Adwords oglaševanje
  • Optimizacijo spletne strani
  • Facebook oglaševanje
  • E-poštno oglaševanje
  • Izdelavo spletne strani
  • Izdelavo mobilne strani

* Obvezno polje

Kontaktni podatki
Vaš mesečni Adwords-proračun
Vaše najpomembnejše ključne besede
Erfolgreich gesendet
Vaše povpraševanje je bilo uspešno poslano.

Zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje. V kratkem vas bomo kontaktirali preko e-pošte ali telefona ter za vas pripravili ponudbo. Več informacij lahko dobite na telefonu 081/610-796

Osebno vam bomo svetovali

081/610-796
Po. - Pet. 09.00 - 17.00

Trenutni rezultati

Ključne besede / Število zadetkov Stran / na

Mnenja naših pogodbenih partnerjev

 

Pokazali smo, kar imamo.Torej veste, kaj boste dobili.

V vsakem trenutku polna pripravljenosti za ustvarjanje uspeha in kakovost naših storitev sta filozofiji našega podjetja.


Zgodba o uspehu s pomočjo optimizacije spletne strani : OKNA KLI Logatec d.o.o.


V novembru 2010  se je podjetje Okna Kli (Oknakli.si) odločilo za sodelovanje z Večjim Obiskom. Njihove najbolj priljubljene ključne besede "lesena okna", "okna" in "vhodna vrata" so bili pred začetkom optimizacije na mestih 52, 112 in 122 v organskih rezultatih iskanja na iskalniku Google ™.

S pomočjo ukrepov ki jih pri Večji Obisk naredimo, je  www.oknakli.si v nekaj mesecih dosegel izjemno pozicijo v iskalnikih . Dve ključni besedi "lesena okna" in "okna" se nahajata na 1. mestu med zadetki na Google ™. Promet na spletno stran se je v primerjavi z začetkom leta 2010 povečal za 459 odstotkov in s tem se je povečala tudi prodaja stavbnega pohištva.

 

CO Nanocenter

Zavedamo se, kako pomembno je oglasevanje in predstavitev na spletu, zato smo zavzpostavitev spletne strani in optimizacija spletne strani obrnili na ANGELIS- Spletne resitve.Agencija je poskrbela za odlicno spletno stran, zaposleni so bili strokovni, odzivni in imajo veliko posluha za nase zelje.


Martina Knavs

Kovinarstvo Klancar

Ne morem dovolj poudariti, kako pomembno je da si med prvim 10 na spletnih iskalnikih! Raven storitve in profesionalizma, ki ga naredijo pri Večjem Obisku za stranke je več kot odličen in jaz jih priporočam vsakemu podjetniku, ker sploh ne ve kaj zamuja!


Robert Klančar

Svet Zavarovanje

Smo izjemno zadovoljni z rezultati, ki jih je Večji Obisk dosegel za nas v kratkem času. Jasno razumejo naše poslovne cilje in so konstantno dokazovali svojo strokovnost v SEO, PPC in dizajnu.


Gorazd Kebe