zanimam se za:

  • Spletno analizo
  • Google Adwords oglaševanje
  • Optimizacijo spletne strani
  • Facebook oglaševanje
  • E-poštno oglaševanje
  • Izdelavo spletne strani
  • Izdelavo mobilne strani

* Obvezno polje

Kontaktni podatki
Vaš mesečni Adwords-proračun
Vaše najpomembnejše ključne besede
Erfolgreich gesendet
Vaše povpraševanje je bilo uspešno poslano.

Zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje. V kratkem vas bomo kontaktirali preko e-pošte ali telefona ter za vas pripravili ponudbo. Več informacij lahko dobite na telefonu 081/610-796

Osebno vam bomo svetovali

081/610-796
Po. - Pet. 09.00 - 17.00

Trenutni rezultati

Ključne besede / Število zadetkov Stran / na

Bing - Iskalnik ki zelo hitro raste?


Bing je eden najboljših in najbolj popularnih spletnih iskalnikov, ki je zelo koristen za uporabnike, ki iščejo primerne stvari, izdelke ali kakršnekoli informacije. Lastniki spletnih strani želijo dobro uvrstitev le na največjih spletnih iskalnikih. Boljšo uvrstitev vaše spletne strani lahko dosežete tudi na enem bolj prepoznavnih spletnih iskalnikih, Bing. Če torej želite doseči dobro uvrstitev na iskalniku Bing, vam bo tale članek v veliko pomoč.

 

Veliko strokovnjakov opravi inteligentne teste, različne iskalne zahtevke in analizo rezultatov, da bi razumeli Bingov SEO mehanizem

bing iskalnik

Večina ljudi meni, da je Bing zelo napredna verzija živega iskalnika, medtem ko drugi mislijo, da je superiorni spletni iskalnik nove generacije. Dejstvo je, da lahko le stežka vidite kakršno koli soglasje vodilnih v SEO organizacijah, glede podrobnosti njegovih algoritmov. Če ste torej mislili sami začeti spletno podjetje, si zapomnite, da je konkurenca izredno močna, saj število ljudi, ki želijo poseči po vodilnih mestih na svetovnem spletu iz dneva v dan narašča.


Uvrstitev spletne strani je izrednega pomena. Zato morate za vašo spletno stran uporabiti različne vrste SEO storitev. S pomočjo le teh lahko dobite veliko količino prometa, zaradi česar se bo povečala tudi prodaja v vašem podjetju. S pomočjo tega lahko določite koliko uporabnikov je usmerjenih na vašo spletno stran s pomočjo ključnih besed in povratnih povezav. Če že zdaj prejmete veliko prometa, bo vaša stran avtomatsko indeksirana s strani spletnih iskalnikov kot je Bing. Zapomnite si dejavnike, ki vplivajo na vašo spletno stran, izdelek ali blog.


Razvrstitveni dejavniki so razdeljeni na dva dela: primarni faktorji za uvrstitev in sekundarni faktorji za uvrstitev. Nekaj različnih faktorjev je opisanih v nadaljevanju:
Vaša spletna stran mora obvezno zbirati veliko količino "anchor" teksta, saj je za Bing bolj kot kvantiteta pomembna kvaliteta notranjih povezav. Zato je najbolje, če vaša spletna stran ulovi čim več kvalitetnega "anchor" teksta.


Posvetite zadostno količino pozornosti faktorjem na spletni strani, kot so naslovi strani, strani z veliko teksta, izhodne povezave; Ti so v veliko pomoč za visoko uvrstitev.
Če je vaša stran pooblaščena s strani avtoritativne organizacije, bo to imelo velik vpliv na spletni iskalnik. Stare spletne strani igrajo pomembno vlogo pri pridobivanju mehanizma uvrščanja spletnih iskalnikov. Bing izjemno podpira flash, zato tudi strani ki so oblikovane v flashu uživajo boljšo uvrstitev.


Vsi zgoraj našteti so primarni faktorji, ki bodo vplivali na izboljšanje uvrstitve. Uporabni pa so lahko tudi sekundarni:
Če primerjate rezultate prvih 10 rezultatov na Bing in Googlu, lahko vidite, da ima višje uvrščeni na Bingu manj povratnih povezav. S tem si lahko razlagamo, da nadaljne povezave nimajo vpliva pri slednjem. Page Rank za ta Microsoftov spletni iskalnik Bing ni bistvenega pomena.


Flash vsebine s časom nimajo več velikega vpliva na uvrstitev vaše spletne strani. Bing se v veliki meri zanaša na starost domene.


Skozi analizo teh točk ugotovimo, da bo uvrstitev na Bingu določala starost. Poleg tega pomembno vlogo za dobro uvrstitev igrajo še naslovi strani, strani z veliko teksta, izhodne povezave.

© Večji Obisk