zanimam se za:

  • Spletno analizo
  • Google Adwords oglaševanje
  • Optimizacijo spletne strani
  • Facebook oglaševanje
  • E-poštno oglaševanje
  • Izdelavo spletne strani
  • Izdelavo mobilne strani

* Obvezno polje

Kontaktni podatki
Vaš mesečni Adwords-proračun
Vaše najpomembnejše ključne besede
Erfolgreich gesendet
Vaše povpraševanje je bilo uspešno poslano.

Zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje. V kratkem vas bomo kontaktirali preko e-pošte ali telefona ter za vas pripravili ponudbo. Več informacij lahko dobite na telefonu 081/610-796

Osebno vam bomo svetovali

081/610-796
Po. - Pet. 09.00 - 17.00

Trenutni rezultati

Ključne besede / Število zadetkov Stran / na

Zaščitite se proti negativni optimizaciji spletne strani


V preteklosti je bila izbira dobrega SEO podjetja pravzaprav vse, kar ste morali storiti, da bi si zagotovili, da bo vaša spletna stran v skladu s pogoji Googlovih spletnih skrbnikov. Bili ste si na jasnem, če je podjetje sledilo pravilom. Vse to se pa je spremenilo, ko je nekaj brezvestnih ljudi spoznalo, da je dejansko mogoče ciljati spletne strani (tarče) in jim priskrbeti, da jih Google kaznuje za ustvarjanje slabih povezav. Slabe povezave so bile včasih posledica slabega dela pri SEO - sedaj pa jih lahko povzročijo nove vrste hekerjev, ki želijo umetno manipulirati z uvrstitvijo ciljne strani, zato da bi jih Google kaznoval ali celo prepovedal.

 

Proti Googlovim pogojem uporabe (da ne omenjamo popolne nemoralnosti).

Očitno je ta vrsta vedenja popolnoma proti Googlovim pogojem uporabe. Ti napadi so zlonamerni in se nikoli ne zakrivijo z legitimno SEO. Pri podjetju Angelis jih obsojamo in nas žalosti, da so celo nekaj, kar je treba upoštevati. Ampak nobeden od teh ugovorov jih ne ustavi. Absolutno je nujno potrebno, da se pred tem zaščitite.


Najboljša obramba je stalna pazljivost!

Najpogostejša oblika napada je usmerjanje slabe kakovosti povezav na vašo spletno stran. Še posebej po posodobitvah Penguin in Panda pa je bistveno, da imate naravne povezave iz strani, ki so prepoznane po njihovih kvalitetnih vsebinah. Povezave slabe kakovosti lahko povzroči slab SEO, lahko pa so tudi posledica zunanjega dela, ko nekdo želi sabotirati vašo spletno stran.


Najboljši način za boj proti možnosti take sabotaže je, da skrbno pazite na vašo povezavo profila. Če vidite nenadno eksplozijo novih povezav, večina izmed njih pa prihaja iz mest, ki nimajo velike avtoritete, morate takoj biti pozorni. V trenutku ko lahko potrdite sabotažo, takoj obvestite Google in začnite brisati povezave kakor hitro morete. Prepričajte se, da bo Google vedel, da povezav niste ustvarili vi in da ste si prizadevate, da bi jih odstranili.

 

 

Ali ste lahko "imuni"?

Na žalost trenutno ne obstaja noben način, da bi vašo stran popolnoma zaščitili proti tej vrsti napada. Kakorkoli pa je aktivnost pri pozitivnem SEO dober korak, da bi se zaščitili. Če imate na vaši spletni strani močne signale blagovne znamke in veliko dobrega materiala za iskalnike, ste verjetno manj ranljivi tudi, če imate nenaravne povezave na profil. Zgradite vašo spletno stran na pravi način. Uporabite etične strategije za optimizacijo na iskalnikih. Ohranite močno prisotnost blagovne znamke. Vse to vam bo pomagal postati tarča, ki je ni mogoče podreti z dejanji kot so z brezvestnimi dejanji negativne SEO.

© Večji Obisk