zanimam se za:

  • Spletno analizo
  • Google Adwords oglaševanje
  • Optimizacijo spletne strani
  • Facebook oglaševanje
  • E-poštno oglaševanje
  • Izdelavo spletne strani
  • Izdelavo mobilne strani

* Obvezno polje

Kontaktni podatki
Vaš mesečni Adwords-proračun
Vaše najpomembnejše ključne besede
Erfolgreich gesendet
Vaše povpraševanje je bilo uspešno poslano.

Zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje. V kratkem vas bomo kontaktirali preko e-pošte ali telefona ter za vas pripravili ponudbo. Več informacij lahko dobite na telefonu 081/610-796

Osebno vam bomo svetovali

081/610-796
Po. - Pet. 09.00 - 17.00

Trenutni rezultati

Ključne besede / Število zadetkov Stran / na
1. Splošno
Za uporabo spletnega mesta večjiobisk.si se mora uporabnik strinjati s Pravili in pogoji uporabe (v nadaljevanju pravila). Sprejem pravil je pogoj za uporabo spletnega mesta Večjiobisk.si. Ta pravila so občasno posodobljena in spremenjena. 

2. Varovanje podatkov
Večjiobisk.si ne deli podatkov o uporabniku s tretjimi osebami brez soglasja uporabnika, razen v naslednjih posebnih primerih: (1), kadar je razkrivanje podatkov potrebno za uskladitev z zakonom ali da se zagotovi varnost naših uporabnikov ali tretjih oseb, ali (2) ko ponudniki storitev opravljajo storitve v našem imenu, ki lahko vključujejo komunikacije, podatkovne baze, upravljanja dogodkov, gostovanje, pošiljanje in marketinške storitve. Vsi ponudniki storitev in zaposleni v našem podjetju bodo imeli dostop do vaših podatkov samo, kadar je potrebno, da se jim omogoči opravljanje storitev v našem imenu.

3. Varnost
Spletna stran Večjiobisk.si vsebuje industrijsko standardizirane varnostne ukrepe, ki ščitijo pred izgubo, zlorabo ali spremembo podatkov in uporabniku zagotavlja varno brskanje po spletne strani. Večjiobisk.si ni odgovoren za nepooblaščen dostop do informacij uporabnikov interneta z zlonamerno uporabo opreme, ki so jo za ta dostop pridobili z nezakonitimi sredstvi.


Če ima uporabnik kakršnakoli vprašanja ali skrbi v zvezi s temi pravili ali kakršna koli vprašanja o spletni strani Večjiobisk.si, lahko pošlje email na info@večjiobisk.si.

©Večji Obisk, Cerknica 2012